Service- & verzendkosten

Alle artikelgroepen in de webshop voor klaarzetten en afhalen, levering bij de patiënt of thuislevering kunnen besteld worden zolang de voorraad strekt.

De artikelgroepen PERS/DRANK/SNACK EN SNOEPWAREN kunnen niet besteld worden voor thuislevering.

De servicekost klaarzetten en afhalen of levering bij de patiënt bedraagt 0,50€ per bestelling.

Bestellingen voor leveringen bij de patiënt dienen betaald te zijn voor 12h om op de dag zelf geleverd te kunnen worden. Bestellingen om bij de patiënt geleverd te worden, die bij ons na 12h binnenkomen en betaald zijn, zullen de dag nadien geleverd worden. Let op! Persartikelen moeten altijd tussen 8h-12h besteld en betaald worden.

De service en verzendingskost met thuislevering bedraagt 7.95 euro/pakket.

Bij het plaatsen van de bestelling wordt de voorraad bekeken en sturen wij u een betaallink waarmee je met bancontact kunt betalen. Deze mail bevestigd uw bestelling die na betaling zal klaargezet, afgeleverd of verzonden worden.

De betaling voor levering bij de patiënt dient op de dag van de bestelling binnen te komen zo niet wordt de bestelling geannuleerd. 

De betaling voor thuislevering, klaarzetten en afhalen moet binnen de 3 werkdagen op onze rekening staan, zo niet wordt deze geannuleerd.

Afhalingen en leveringen bij de patiënt kunnen enkel plaatsvinden tijdens weekdagen van 8h-18h.

Afhalingen en leveringen bij de patiënt op zaterdagen dienen besteld en betaald te zijn ten laatste de vrijdag voor 12h. Tijdelijk wegens Corona niet mogelijk.

Bestellingen op vrijdag die na 12h binnenkomen worden verwerkt op de maandag.

Geen afhalingen en of levering bij de patiënt mogelijk tijdens zon- en feestdagen.

Wij verwijzen u ook door naar onze algemene voorwaarden.