Leveringen

Alle artikelgroepen in de webshop voor klaarzetten en afhalen, levering bij de patiënt of thuislevering kunnen besteld worden zolang de voorraad strekt.

De artikelen Pers, Drank, en Snoep kunnen niet besteld worden voor thuislevering.


👉 U kunt via onze webshop uw partner, familielid, vriend of vriendin iets door ons laten bezorgen. Kies hiervoor de leveringsoptie ‘levering bij patiënt’ en vul de naam en kamernummer in van uw partner, familielid, vriend of vriendin. Deze service kost 0,50€.

👉 Weinig tijd en toch iets nodig? Bestel via onze webshop en kies de leveringsoptie ‘klaarzetten en afhalen’ Afhalingen kunnen gebeuren tijdens onze openingsuren. Deze service kost 0,50€.

👉 U moet niet in het ziekenhuis zijn of u bent niet in de mogelijkheid om naar onze winkel te komen maar ziet toch iets wat je graag wil, kies dan de leveringsoptie ‘thuislevering’. De service en verzendkosten zijn 7,95€/pakket. OPGELET! Niet alle artikelen in de webshop kunnen besteld worden voor thuislevering, dit staat telkens vermeld bij het artikel zelf.

Bij het plaatsen van de bestelling wordt de voorraad bekeken en sturen wij u een betaallink waarmee u met Bancontact kunt betalen. Deze mail bevestigd uw bestelling die na betaling zal klaargezet, afgeleverd of verzonden worden.

📌 Graag uw artikelen ingepakt om als een geschenk 🎁 te geven? Vink dan naast de artikelen de gratis optie ‘kadoverpakking voorzien’ aan. (Vanaf een bestelling van min. 5€)

📌 Bij onze wenskaarten hebt u de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap te typen 📝 wij zorgen ervoor dat deze in de wenskaart komt te staan.✅


Alle bestellingen die persartikelen (kranten, tijdschriften,…) bevatten dienen op de dag zelf besteld en betaald te zijn. Wilt u bv de krant van vandaag nog ontvangen moet dit besteld en betaald zijn voor 12:00. U krijgt de editie van de tijdschriften, kranten die op dag van bestelling lopen.

Bestellingen die op vrijdag na 12h binnenkomen worden verwerkt op maandag.

Bestellingen voor levering bij de patiënt dienen betaald te zijn voor 12:00 om op de dag zelf geleverd te kunnen worden. Bestellingen om bij de patiënt geleverd te worden, die bij ons na 12:00 binnenkomen en betaald zijn zullen de dag nadien geleverd worden.

Afhalingen en levering bij de patiënt kunnen enkel plaatsvinden tijdens weekdagen van 8:00 — 18:00. Geen afhalingen en of levering bij de patiënt mogelijk op zaterdag, zon-en feestdagen.